Koolvis met tomaat

Ingrediënten:

  • 500 gr koolvis
  • 1 blik tomatenblokjes met nat
  • 1 fijn gesnipperde ui
  • 2 el azijn (witte balsamico azijn)
  • Aromat +/- 1 desertlepel of bouillionblokje.
  • Mespunt peper of sambal
Dit gerecht is voor +/- 4 personen

Naam van het recept: Koolvis met tomaat
Bereidingstijd: +/- 10 minuten
Vissoort: Koolvis zonder vel en graten


Bereidingswijze:
Snijd de vis in blokjes. Verhit een hapjespan met +/- 3 eetlepels olijfolie of olie. Voeg de vis, ui, aromat en peper toe. Bak dit gedurende +/- 3 minuten en roer het even om. Voeg de tomatenblokjes met en en azijn toe. Dit even doorroeren en langzaam warm laten worden.

Eet smakelijk!

Dit recept kan ook met kabeljauw ipv koolvis.
Tip: Lekker met puree, gebakken aardappeltjes of rijst en rauwkost.

Recept ingestuurd door: Mevrouw Witjes uit Groessen.