Kabeljauw met champignonsaus

Ingrediënten:

  • 500 gr Kabeljauw
  • 1 blik champignon- soep (Unox 1/2 ltr)
  • potje champignons
  • eventueel bieslook & peper
Dit gerecht is voor +/- 4 personen

Naam van het recept: Kabeljauw met champignonsaus / Makkelijk en snel

Vissoort: Kabeljauw of andere witvis / zonder vel en graten


Bereidingswijze:
Doe de kabeljauw in een glazenschaal en dek deze af met folie. Zet de schaal +/- 4/6 minuten op vol vermogen in de magnetron. Pas op met de stoom tijdens het afgieten van het vocht.

Open het blik champignonsoep maar vermeng deze niet met water. Open het potje champignons en giet het vocht af. Verdeel de champignonsoep, champignons en de bieslook over de kabeljauw.

Doe er folie overheen en verwarm dit +/- 3-4 minuten op vol vermogen in de magnetron.

Eet smakelijk!

Tip: Lekker met puree of rijst en rauwkost.

Recept ingestuurd door: Mevrouw E. van de Ven uit Didam.