Italiaanse garnalen

Ingrediënten:

  • 16 rauwe garnalen
  • 1 teentje knoflook fijngeknepen
  • 1 desertlepel tijm, vers of gedroogd
  • 1/2 rode peper zonder witte zaadjes en in reepjes
  • 5 el zonnebloemolie
  • bieslook
  • Bouillionblokje fijn (maggiblokje)
Dit gerecht is voor +/- 4 personen

Naam van het recept: Italiaanse garnalen
Bereidingstijd: +/- 5 minuten
Vissoort: Garnalen


Bereidingswijze:
Was de garnalen en dep deze droog, doe ze in een wok of grote koekenpan. Verhit de olie, knoflook, rode peper, tijm en een fijngemaakt bouillionblokje en roerbak deze kort. Doe de rauwe garnalen er bij en roer regelmatig. Het hoeft maar heel kort, tot ze roze gekleurd zijn aan weerszijde.
Knijp de bieslook fijn en strooi deze er overheen.

Eet smakelijk!

Tip: Lekker met stokbrood met boursin, of het stokboord in de olie deppen waarin de garnalen zijn gebakken.

Recept ingestuurd door: Mevrouw Sloot uit Zevenaar.