Forel in de oven

Ingrediënten:

  • 4 forellen (zalmforel of regenboogforel)
  • 4 klontjes roomboter
  • Een eetlepel dille, vers of gedroogd
  • Aromat of een fijn-gemaakt bouillion-blokje
  • 4 schijfjes citroen
  • Bakpapier
Dit gerecht is voor +/- 4 personen

Naam van het recept: Forel in de oven
Bereidingstijd: +/- 30 minuten
Vissoort: Forel


Bereidingswijze:
Was de forel en dep deze droog. Bestrooi de buitenkant met aromat of bouillionpoeder kruiden. Bestrooi de binnenkant (buikholte) met dille. Doe dit samen met de citroen en de roomboter op bakpapier en schuif het in de oven. Na +/- 30 minuten is het gerecht klaar.

Eet smakelijk!

Tip: Lekker met puree, gebakken aardappeltjes of rijst en rauwkost.

Recept ingestuurd door: Mevrouw van de Ven uit Nieuw-Dijk gemeente Montferland.